İbni Sina Anadolu Lisesi

Telefon : 0 (312) 272 70 70
Belgegeçer : .
WEB https://sincanibnisinalisesi.meb.k12.tr
Adres : AKŞEMSETTİN MAH. GÜLERMAN SK. İBNİ SİNA ANADOLU LİSESİ NO: 3 SİNCAN / ANKARA
VİZYON : Temel Düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören Kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir. Biz, ancak böyle bir anlayışın kendisiyle ve çevresiyle barışık, yapıcı, olaylara olumlu yaklaşan, uygun kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yaratacağını bilmekteyiz.
MİSYON : Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak ; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 09.30 - 15.50
Yabancı Dil : İngilizce/Almanca
Isınma : Merkezi Kalorifer
Servis : Okulumuzda özel servis taşımacılığı mevcuttur.
Ulaşım : Belediye ve özel halk otobüsleri, dolmuşlar okul yakınındaki anayol/Ayaş yolu üzerinden geçmektedir. Duraktan sonra 3 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Kurum Adres Kodu: 741554596
Yerleşim Yeri : Ayaş yolu paraleli, Benzin istasyonları arkası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Sincan Merkez: 1, Ankara: 25
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN; TABAN OBP YERLEŞTİRME PUANI:95,72 TAVAN OBP YERLEŞETİRME PUANI: 99,42
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Oryantring, Badminton, Basketbol ve Futbol il ve ilçe müsabakalarına okul takımı olarak katılım. Oryantring ve Badminton il derecesi. Kick Boks ve Taekvondo bireysel katılım. Taekvondo il, Kick Boks Türkiye derecesi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK, ALGORİTM ANKARA